Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

La 18 ani, fără permis, a condus o mașină într-un stâlp, apoi a dat vina pe fratele său

urmarire politieUn tânăr de 18 ani, fără permis de conducere, este cercetat de polițiști după ce s-a urcat la volanul unei mașini și a izbit-o într-un stâlp, apoi a dat vina pe fratele său mai mare.
Totul s-a petrecut joi, când tânărul de 18 ani din Cajvana a ajuns la spital după un accident, susținând că fratele său de 20 de ani conducea mașina.

Polițiștii deplasați la spital, l-au identificat pe tânărul de 20 de ani, care a declarat verbal că el a condus autoturismul implicat în accident, astfel că, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

like-facebookDin primele cercetări, polițiștii au stabilit o altă situație și anume faptul că, în jurul orei 03.00, tânărul de 18 ani, ce nu posedă permis de conducere a condus autoturismul, pe DJ 178D, în oraşul Cajvana, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice, autoaccidentându-se.

După producerea accidentului tânărul de 18 ani a îndepărtat plăcuțele cu numerele de înmatriculare și a parcat autoturismul în curtea unui imobil.

Datorită leziunilor suferite, acesta nu putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
„În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*