Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Ion Lungu, despre un nou mandat la Primăria Sucevei: Rămâne de văzut

lungu2Primarul Sucevei, Ion Lungu, ar putea candida pentru un nou mandat. El a lăsat să se înțeleagă, în cadrul unei conferințe de presă, că ofertele venite din partea PNL nu- l fac să creada că este folosit.

Edilul municipiului reședință de județ a mai subliniat va lua o decizie în acest, iar anunțul va fi făcut la începutul anului viitor.

like-facebook`Eu nu vreau să vin în PNL să fiu folosit în anumite zone de acolo. Și știți exact la ce mă refer. Știu foarte bine că domnul Băișanu a ieșit și m-a criticat vineri, într-o conferință de presă și atunci m-am hotărât că până nu se limpezesc apele acolo să nu mai fac niciun fel de discuții. Eu am atâtea proiecte la primărie și nu cred că sucevenii sunt nerăbdători să vadă ce face Lungu, ci ceea ce Lungu le dă, adică sucevenii au nevoie de apă caldă și căldură la iarnă, sunt interesați dacă vor fi finalizate lucrările în oraș și eu zic că da …restul vom mai discuta. Îmi pare rău că s-au forțat lucrurile și s-au dat tot felul de interpretări`,  a mai spus Lungu.

Edilul Sucevei a reamintit că la PNL va veni doar la discuții dacă `lucrurile sunt în ordine`.

Deci, acolo am spus foarte clar, vin la o discuție atâta timp cât lucrurile sunt în ordine. În măsura în care lucrurile încă nu sunt, așteptăm să se clarifice… Nici nu știu dacă să fiu supărat pe cei de la PNL sau nu, dar au vorbit jumătate din ședință de mine. Pentru mine o prioritate este finalizarea proiectelor`, a afirmat primarul.

Întrebat dacă va candida pentru un nou mandat la funcția de primar al municipiului reședință de județ, Lungu a spus : `rămâne de văzut. Am spus, voi face acest anunț la începutul anului 2016. Un primar în funcție are suficient timp să anunțe, este cunoscut`.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*