Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Suceveanca Otilia, mașină de făcut bani. A câștigat o sumă fabuloasă!

otiliaSuceveanca Otilia Bruma, cantareata care a facut furori cu piesa “Bilionera”, a plecat in urma cu cateva saptamani in Turcia ca sa sustina un concert. Desi isi propusese sa se intoarca acasa, artista a fost oprita de straini, primind propuneri de a concerta mai peste tot, asa ca si-a petrecut o luna la turci.

like-facebookOtilia a sustinut chiar si cateva 4 concerte pe saptamana, in Turcia, si, din cauza oboselii a cedat, la un moment dat, i s-a facut rau si abia a fost in stare sa-si incheie spectacolul. Imediat dupa show, managerul ei a dus-o la spital, iar medicii i-au facut analize, o perfuzie si au reusit sa o puna pe picioare, astfel ca a putut sa-si continue maratonul de concerte.

Intr-o luna cat a stat in Turcia, Otilia a sustinut in jur de 15-16 concerte si s-a intors acasa cu buzunarele pline de euro! Cantareata a castigat, se pare, intr-o luna, in jur de 35.000, exact cat ar costa o garsoniera.Recent s-a intors in Romania si a fugit la Suceava, orasul ei natal, ca sa-si vada parintii si sa se relaxeze cateva zile. Cantareata a profitat de timpul liber si a fost sa viziteze si cateva manastiri din zona.

Otilia se va pregati pentru Media Music Awards ce va avea loc pe 3 septembrie, la Sibiu.

Sursa: Wowbiz.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*