Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Ana Lesko și Angela Rusu, la Zilele orașului Broșteni

zilele orasului brosteni (2)Locuitorii orașului Broșteni și satele arondate se pregătesc de sărbătoare. Duminică, vor avea loc manifestările incluse în cadrul  „Zilelor orașului Broșteni -2015”, eveniment organizat de Consiliul Local în parteneriat cu Asociația Culturală „Muntenii Broștenilor”.
Programul este unul diversificat și pentru toate vârstele. În prima parte a zilei ,autoritățile și ceilalți organizatori vor fi prezenți la slujba religioasă ce va avea loc la Biserica Sf Nicolae din Broșteni, oficiată de preoții Ovidiu  Balabasciuc și  preot Vasile Cristian Lehaci,  urmând ca la ora 12.00, să aibă loc deschiderea oficială a manifestării făcută de primarul Nicolae Chiriac, având ca  invitați reprezentanți ai Prefecturii și Consiliului Județean.
like-facebook
Programul artistic va fi deschis de Asociația Culturală „Muntenii Broștenilor” și  soliști Raluca Antoche, Mădălina Borsan și Giulia Macarie. Urmează apoi premierea cuplurilor de aur, nouă cupluri care au trecut prin bine și prin rău vor fi sărbătoriți pentru cei 50 de ani de căsnicie, și un program susținut de Grupul Vocal Holda.
zilele orasului brosteni (1)
Un moment aparte va fi cel susținut de interpretul de muzică popular Călin Brătean și Ansamblul Arcanul  al Universității Ștefan cel Mare din Suceava, urmând ca pe aceeași scenă să urce apoi, alte nume cunoscute publicului sucevean Dănuț Onoiu, Dorina Oprea, Pamfil Roată, Ansamblul Folcloric „Hora”-Văculești, Angela Rusu și  Bianca Teliuță-Andriescu.

Spre seară, vor reveni membrii Asociației Culturale „Muntenii Brăștenilor” și interpreții Camelia Todosia, Silvia Moroșanu, Alexandru Parasca, Dănuț și Damian Cătănoaia, Damir Dobrin și Claudia Candrea.

Manifestarile dedicate Zilelor  Orașului  Broșteni se vor încheia cu un recital susținut de Ana Lesko și un impresionant foc de artificii.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*