Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Clovn amendat de polițiștii locali pentru că făcea gălăgie în timp ce se juca cu copiii în parc

clovnul boboAndrei Necșulescu, cunoscutul animator pentru copii, a fost amendat de polițiștii locali suceveni pe motiv că făcea gălăgie în timp ce îi distra pe copii în parc. Clovnul Bobo a fost angajat de Primăria Suceava să distreze copiii în parc, dar în week-end, el a primit o amendă de 300 de lei.

Petrecerea în aer liber a avut loc ziua în amiaza mare, dar dat câţiva pensionari care locuiesc în centrul oraşului, deranjați de zarva din parc, au sunat la poliţie şi au făcut reclamație.

clovnul bobo3Un polițist l-a amendat pe Andrei Neşculescu  (clovnul Bobo)  pentru că ar fi dat muzica prea tare şi pentru că nu avea actul de identitate asupra sa.

Drept răsplată pentru munca depusă pe toată perioada vacanței de vară, nu am plecat în concediu și eu ca tot Clovnul, cei de la Poliția Locală Suceava s-a gândit să-mi ofere un cadou !!!!M-au amendat cu 300 de lei sub pretextul că am făcut scandal în parcul central, am deranjat cu muzica și voia bună cetățeni din acea zonă”, a spus, pe pagina sa de socializare, Andrei Neșculescu.like-facebook

Postarea sa a stârnit reacțiile mai multor părinți, care s-au arătat revoltați de gestul polițistului local.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*