Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Primăria va da în folosință un loc de joacă pentru copii în cartierul Ițcani

ovidiu dorofteiÎn cartierul Ițcani va fi dat în folosință un loc de joacă pentru copii. Și asta după ce locuitorii din acest cartier care s-au plâns că micuții lor nu au un parc de joacă așa cum sunt în oraș.

like-facebook„Cât de curând îl vom inaugura pentru că acești locuitori ai cartierului Ițcani, marginalizați aș putea spune  vor avea unde să își scoată copii să se recreeze și să se joace. Acolo copii nu au avut această posibilitate dar astăzi, am găsit-o. Este un lucru foarte bun că în contractul de salubrizare am avut un asemenea paragraf. Din tipul de investiții pe care îl realizăm direct din bugetul municipiului  facem în colaborare cu cei care au contracte de prestări servicii cu municipiul Suceava”, a declarat viceprimarul Ovidiu Doroftei.

Potrivit acestuia, și terenul de fotbal care a fost dat în administrarea Liceului cu Program Sportiv   va fi preluat pentru investiții de municipalitate.

„Acel teren de fotbal a fost dat Liceului Sportiv care însă nu are bani pentru a-l moderniza. Am pregătit un proiect de hotărâre  ca din fondurile Primăriei să fie alocați bai pentru realizarea unui unui vestiar modern și aducțiunii  de apă,canalizarea  pentru ca acest teren să poată  fi întreținut și ca suprafață de joc  nu numai pentru antrenamente ci pentru un anumit tipuri de competiții sportive”, a declarat viceprimarul Ovidiu Doroftei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*