Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Un parlamentar sucevean susține construirea unei noi șosele de centură pe traseul Cumpărătura- Ipoteşti- Salcea

ioan balanDeputatul PNL de Suceava Ioan Balan s-a  declarat nemulțumit de faptul că şoseaua de centură a Sucevei nu a fost finalizată în totalitate. El susține, însă, construirea unei noi șosele de centură pe traseul Cumpărătura- Ipoteşti- Salcea

Demararea lucrărilor la șoseaua de centură 
Cumpărătura-Ipoteşti-Salcea să devină certitudine  și atunci o străpungere din zona industrială undeva pe la CET în această șosea să ne creeze posibilitatea mașinilor de transport care aprovizionează această zonă.Ar decongestiona traficul rutier, în 2008 a început și șoseaua de centurră care astăzi este făcută în proporție de 90 la sută, în mandatul nostru,dacă ar mai fi durat încă trei luni, această  şoseaua de centură era  terminată  şi erau date  în folosinţă cele trei tronsoane nu doar unul, între Şcheia şi Pătrăuţi, în vreme ce pe celelalte două nu se lucrează întrucît beneficiarul investiţiei, respectiv Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, nu a desemnat constructorul. Tot traficul care vine dispre Rădăuți,Siret,Ucraina este direcționat spre Suceava și ajungem să supraaglomerăm zona de intrare a municipiului Suceava cu trafic greau. Ori, este de grad zero terminarea acestui tronson de la Șcheia până la Cumpărătura pentru a mai decongestiona cât se poate municipiul Suceava”, a spus Bălan.
Balan a mai spus că ruta  ocolitoare Cumpărătura-Ipoteşti-Salcea este  necesitate absolută pentru decongestionarea traficului și că acest nou proiect  va  fi promovat la şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL, programată sâmbătă, la Gura Humorului.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*