Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Scandal ca la ușa cortului. Cum a aflat bărbatul care a vrut să-l omoare pe amantul soției de idila celor doi

tiganiA fost un scandal mare, miercuri, în fața sediului Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, provocat de romii din Verești. Furioși că rudele din partea nevestei bărbatului au venit la audieri cu fetița celor doi, de șapte ani, familia lui Aurel Stănescu, bărbatul de 29 de ani, care a încercat să-l omoare pe amantul soției sale, s-au pus pe scandal.

Aproximativ 30 de romi din Salcea și Verești s-au adunat, miercuri, în fața instituției procurorilor după ce câțiva conaționali au fost chemați ca martori în dosarul în care Aurel Stănescu este acuzat pentru tentativă de omor. Bărbatul i-a aplicat o lovitură cu cuterul în zonă vitașă unui bărbat de 34 de ani din Verești, pe care îl bănuia că are o relația cu soția sa.

tigani2Doinița Stănescu din Bosanci a fost victima unei agresiuni provocate chiar de cuscra sa, Ileana Stănescu, din Verești, aceasta din urmă fiind supărată foc că nepoțica lor, de 7 ani și 5 luni va fi audiată de către procurorul criminalist în scandalul iscat între părinți.

Potrivit Doiniței Stănescu, fiul său ar fi bănuit că soția nu este tocmai ușă de biserică și ar avea o relație amoroasă cu un bărbat din Verești, însă a preferat să tacă și să nu se plângă părinților sau rudelor, mai ales că în clanul lor „este rușinos ca femeia măritată să umble cu alt bărbat”.

Totul până într-o zi când nevasta bărbatului, Laura, văzând că fetița are febră, a luat-o de mână și a zis familiei că merge cu ea la Policlinică. Odată ajunsă în oraș, femeia ar fi primit telefon de la presupusul amant care a venit și a luat-o împreună cu fetița și s-ar fi dus pe un câmp.tigani3

„Bărbatul ala i-a dat 50 de lei și a lăsat-o închisă în mașină, iar cei doi au plecat. Fetița a plâns cât a plâns, dar fiind singură și ușa la autoturism închisă, a adormit. Când au revenit la mașină, ea dormea apoi le-a lăsat în oraș și au plecat la Salcea. Acasă, tatăl fetiței, care este și băiatul meu, a întrebat-o pe fiică ce a făcut la Policlinică și fetița a povestit cum a stat închisă în mașină și cum a plâns. Se zvonea la noi că nora ar avea o relație cu un bărbat de la Verești, de unde era ea de loc, dar ne gândeam că se va liniști, dar ea continua să umble cu el în continuare”, s-a plâns Doinița Stănescu, care s-a dovedit dispusă să-și spună oful mai ales că fiul ei și Laura au împreună patru copii din care cel mai mic are 4 ani.

tigani5Femeia susține că băiatul ei are o malformație la gât și că nu este tocmai un bărbat frumos, iar  cel cu care nora sa ar umbla arată mult mai bine.

Astăzi, procurorul a chemat la audieri martorii și urma să fie audiată și fetița să povestească cum a fost lăsată încuitată în mașină. S-au supărat rudele din partea nurorii că scoatem la iveală ce a făcut și mama ei a sărit la mine la bătaie și m-a zgâriat pe față. Noi suntem cu gânduri bune și nu doream să se ajungă până aici, dar de ce fiul nostru să stea în cătușe dacă e nevinovat. Se săturase și el prin câte trecuse. I-a spus de câteva ori ei să se liniștească că e mamă la patru copii și ea nici vorbă”, ne-a mai povestit Doinița Stănescu.

Doinița Stănescu spune că după ce fiul său l-a înjunghiat pe presupusul amant al soției sale, Laura a plecat la părinții ei la Verești.tigani6

Soția acuzată că și-a înșelat soțul a participat și ea, însă, miercuri la scandalul din fața Parchetului.

like-facebookAm o soacră care nu știe să își vadă de treaba ei și se uită după mine”, susține Laura Stănescu.

După ce s-au certat ca la ușa cortului, dar  în fața Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava și după ce Ileana Stănescu și-a înfipt unghiile în fața Doiniței Stănescu, clanurile s-au retras separat în centrul Sucevei.
Unul din jandarmii de la instituția respectivă le-a atras atenția că dacă nu se vor liniști vor fi amendați pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

tigani7


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*