Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Patru indivizi reținuți după un scandal de proporții într-un bar din Câmpulung Moldovenesc

retinutPatru indivizi au fost reținuți de polițiștii suceveni după un scandal de proporții produs, pe 16 august, într-un bar din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Un bărbat de 38 ani, localnic, soţul administratorei barului respectiv, a anunțat atunci polițiștii după ce, pe fondul unui conflict spontan, un grup de bărbaţi ce se aflau în calitate de clienţi în local, s-a manifestat agresiv fizic şi verbal faţă de el şi de soţia sa, în momentul în care le-a solicitat să părăsească localul.
like-facebook
În altercaţie a intervenit şi un alt bărbat de 37 ani, din localitate, client al barului, care a fost agresat fizic de grupul de bărbaţi care se manifestau agresiv.

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au întocmit un cerc de suspecţi și i-au identificat pe toţi cei implicaţi în altercaţie.

Luni,, în urma probatoriului administrat şi sub coordonarea procurorului s-a procedat la reţinerea pentru 24 ore, a patru persoane cu vârste cuprinse între 29 şi 31 de ani pentru săvârşirea infacţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice , lovire şi alte violenţe şi distrugere.

Cei patru au fost introduşi în arestul I.P.J. Suceava, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propuneri de măsuri preventive.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*