Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Nu ratați! Luni seară, filme în aer liber, la Vatra Dornei

filmeCele mai bune scurtmetraje de la Festivalul de Film NexT vor fi prezentate în Vatra Dornei, luni, 24 august, de la ora 21.00, în cadrul Caravanei Filmelor NexT.

Filmele vor fi proiectate în aer liber, în Parcul Municipal, pe Aleea Scriitorilor.

În cadrul programului NexT Romanian Shorts vor fi prezentate șapte scurtmetraje românești mai vechi și mai noi, aplaudate la NexT, despre povești de familie ca în viață, în timp ce la Oscar Night vor fi prezentate cinci scurtmetraje de ficțiune nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film în 2015.

Cel de-al treilea program al Caravanei, NexT Comedy Night, prezintă “filme scurte puse la păstrare în cămara festivalului sau de-abia scoase din cuptorul ediției abia încheiate”, urmând ca programul “NexT Is Love” să prezinte “cele mai frumoase povești de dragoste de la NexT”.

Accesul la proiecțiile Caravanei Filmelor NexT este gratuit, informează organizatorii.

Caravana Filmelor NexT este un eveniment organizat de Societatea Culturală NexT cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, al primăriilor municipiilor Piatra Neamț, Târgu Neamț, Târgu Mureș, Oradea, Bistrița, Vatra Dornei, Brașov, Perla Invest, Palas Mall, Iulius Mall, KunSTad.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*