Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Gheorghe Flutur: Îl aștept pe Ion Lungu în echipa PNL

gheorghe flutur2Secretarul general al PNL, Gheorghe Flutur, a declarat că îl preferă ca și candidat la funcția de primar al municipiului reședință de județ pe colegul său de partid, Ioan Bălan, fiind convins că sondajele de opinie care vor avea loc în septembrie îl vor plasa înaintea lui Alexandru Băișanu.
like-facebook
„Sunt convins că sondajul de opinie va arăta acest lucru. Sunt optimist și mi-l doresc pe Ioan Bălan la conducerea Primăriei Suceava și sunt convins că vom merge în echipă. Îmi exprim speranța că domnul deputat Bălan va fi candidatul la Primăria Sucevei. Eu sunt hotărât să merg înainte, Colegiul Director al Partidului Național Liberal Suceava a votat în unanimitate acest lucru și nu dau înapoi. Merg înainte până la capăt, dar îmi exprim speranța că va fi Ioan Bălan alături de mine”,  a spus Flutur.

Liderul Liberal a subliniat că deputatul PNL Alexandru Băișanu, cel de-al doilea candidat din partea PNL, are loc în partid.

Băișanu va avea loc în Partidul Național Libela doar suntem colegi de partid… PNL are loc pentru toți cei care cred în valorile liberale și sunt absolut convins că putem să facem echipa împreună. Am fost unul din liderii politici care am susținut înființarea marelui partid PNL și este loc pentru fiecare. Fiecare are loc în partid și are loc și în viitoarele structuri dacă vrem să guvernîm,asta nu înseamnă că totul se rezumă la un singur loc, de candidat sau viitor primar, sunt și alte locuri. Eu mi-am exprimat opțiunea mea pentru Ioan Bălan pentru că știu de ce este în stare și uitându-mă așa la o comparație cu capitalele de județe vecine, e nevoie aici de o muncă de gospodar și de foarte multă inițiativă. Nu vin în fața dvr. cu un moft, despre asta vorbesc. E loc pentru toți colegii mei în această echipă a PNL”, a conchis Flutur.

Liderul liberal a mai adăugat că îl așteaptă și pe actualul primar al Sucevei în partid.

„Il aștept pe Ion Lungu în echipa PNL. A fost o perioadă când  a avut preocupări legate de administrație, îl aștept în echipa partidului lângă mine pentru dezvoltarea județului”, a spus Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*