Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Bălan, despre situația de la Rădăuți: Guvernul spune că nu are pârghii, dar cum s-a putut cu celebra Ordonanță a traseștilor?

ioan balanVicepreședintele PNL, deputatul Ioan Bălan, a spus, la întâlnirea, dintre prefectul județului Constantin Harasim și parlamentarii de Suceava că Guvernul spune că nu are pârghii și că nu poate face nimic pentru Rădăuți.

Liderul liberal a ținut să reamintească Guvernului condus de premierul Victor Ponta că ar trebui să-și amintească cum au aprobat celebra Ordonanță 55 a traseiștilor și deși au fost avertizați că va fi declarată neconstituțională a fost pusă în aplicare.

like-facebook„Cum să poți tu, Guvern să spui că nu poți face nimic pentru un oraș blocat care riscă să I se închidă spitalul, care nu mai poate face nimic pe plan social, nici o investiție nu mai poate fi demarată, nu pot fi semnate autorizații de construcție, certificate de urbanism, avize. Mă întreb oare cum s-a putut elabora și aproba acea celebră Ordonanță de Guvern 55 a traseiștilor știindu-se din start că nu este constituțională. Nici nu s-a ținut cont de semnalul pe care l-am tras noi cei din Opoziție că va fi declarată neconstituțională. Această ordonanță și-a produs efecte în fiecare localitate din țară. Să vii să spui că nu ai pârghii azi este un lucru pe care pe mine, personal și pe locuitorii din Rădăuți îi jignește. Pentru că oamenii aceștia își plătesc taxe și impozite fără să beneficieze de cel mai mic sprijin din partea municipalității”, a spus, nemulțumit, viceliderul Ioan Bălan.

La întâlnirea de la Prefectură au fost prezenți senatorii Gheorghe Flutur, Steliana Miron, Neculai Bereanu și Mihai Neagu și deputații Ioan Bălan și Sanda Maria Ardeleanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*