Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Steliana Miron i-a cerut prefectului Sucevei să verifice lucrările de la Rădăuți și să dispună măsuri pentru fluidizarea traficului

steliana mironSenatorul liberal Steliana Miron a salutat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă organizate la Suceava, inițiativa prefectului județului, Constantin Harasim, de a invita parlamentarii județului pentru o discuție cu privire la deblocarea activității din municipiul Rădăuți.

like-facebookParlamentarul sucevean a spus că regretă că la întâlnire nu au fost prezenți toți aleșii: senatori și deputați, ci doar o parte, respectiv senatorii Gherghe Flutur(PNL), Mihai Neagu(UNPR), Neculae Bereanu(PSD) și deputații Sanda Maria Ardeleanu(PNL) și Ioan Bălan(PNL) precum și domnia sa.

intalnire prefectura„Nu au fost parlamentarii de la guvernare decât în mică parte. Cred ca prin soluția luată astăzi să deblocăm cât mai repede situația de la Rădăuți. Vreau să le atrag atenția colegilor mei de la putere că nu este vorba de mine sau de colegii mei din Opoziție, ci de o localitate cu 27.000 de locuitori și care au nevoie de ajutorul tuturor organelor competente de a rezolva și de a debloca această situație”,  a spus senatorul liberal.

Steliana Miron s-a declarat total nemulțumită de modul cum arată Rădăuțiul, fiind aproape în totalitate blocat din cauza unor lucrări care durează de luni întregi, chiar și un an.

Parlamentarul a cerut prefectului județului ca, prin instituțiile subordonate respectiv Inspecția în Construcții și Poliția, să se implice în fluidizarea traficului auto și pietonal.

Trag un semnal de alarmă prefectului și să-i reamintesc faptul că Instituția Prefectului are în subordine Inspecția în Construcții și Poliția și cred că aceste instituții ar trebui să se implice în fluidizarea traficului și în verificarea lucrărilor. În fecare zi apar sunt noi gropi, canale care nu sunt semnalizate, nu există o pancardă inscripționată pentru ca locuitorii să știe cine efectuează lucrările, dacă există un termen de execuție a lucrărilor. Este inadmisibil ca strada din Ștefan cel Mare care are legătură cu Sucevița, Marginea și comunele limitrofe să fie în lucru de șase luni. Nu mai discutăm de strada 1 Mai care este în lucru de un an. Pur și simplu, Rădăuțiul arată ca după un bombardament, ca după un război. Taxele în Rădăuți nu s-au micșorat. Plătim aceleași taxe, impozite și nu beneficiem de servicii. Nici acces pietonal și nici auto. Sper ca prefectul să ia măsurile ce se cuvin și ca noi cetățenii din Rădăuți să avem un oraș civilizat și un oraș cât de cât accesibil”, a mai spus Steliana Miron.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*