Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Hală de reparații auto a unui controversat afacerist, din Șcheia, cuprinsă de flăcări

incendiu barnari2Un incendiu de proporții a avut loc, joi seară, la o hală de reparații auto. Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava şi Grupa Operativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Bucovina” al judeţului Suceava au intervenit cu şase autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală de reparaţii auto, situată pe str. Humorului, din comuna Şcheia.

like-facebookLa sosirea echipajelor, ardea o porţiune din acoperişul clădirii, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie, la bunurile aflate în interior, inclusiv şase autocamioane, precum şi la halele învecinate şi o casă de locuit din apropiere.

Au ars aproximativ 50 de metri pătraţi şi s-au degradat alţi 100 de metri pătraţi din acoperişul halei.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un aparat electric (boiler) lăsat sub tensiune.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar prin intervenţia promptă a pompierilor militari au fost salvate restul clădirii, bunurile din interior, cele şase autocamioane, halele şi casa de locuit din vecinătate.
Hala aparține firmei Eurospeed al cărei patron este Dan Paval, un controversat afacerist.

Patronul Eurospeed din Șcheia ridicat de procurori și dus la București pentru audieri


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*