Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Ioan Bălan: Nu aș fi putut face foarte multe pentru Suceava din postura de parlamentar

ioan balanVicepreședintele regional al PNL, deputatul Ioan Bălan, care este și copreședintele organizației municipale a PNL Suceava, a declarat că este decis să câștige competiția internă în partid în bătălia pentru fotoliul de primar.

like-facebookLiderul liberal a spus că fiind parlamentar nu a putut face prea multe pentru municipiul Suceava, însă pe Colegiul nr 2 care include cartierul Burdujeni și sate adiacente a reușit să susțină câteva proiecte.

Sunt hotărât să câștig competiția internă în partid, sunt hotărât să-i motivez pe cei din echipa mea să dea totul pentru a câștiga această competiție. Miza pentru mine nu este să câștig la 2, 3 sau 5 procente ci diferența dintre candidatul la Primăria Sucevei Ioan Bălan și contracandidatul său Alexandru Băișanu să fie pe măsura faptelor lor. Am auzit discuții referitoare la faptul că nu am făcut nimic pentru Suceava, poate că ar fi trebuit să vă spun că nici nu aș fi putut face foarte multe din postura de parlamentar, dar oamenii nu trebuie să uite, și mărturie îmi sunt cei din colegiul meu pe care îl reprezint-Colegiul 2 care are în componența sa o bună parte a municipiului Suceava și anume cartierul Burdujeni și care îmi sunt mărturie la toate lucrurile pe care le-am făcut în cartierul Burdujeni. Sunt acel candidat care de câte ori a participat la o competiție a câștigat dar nu a câștigat oricum, de fiecare dată pe podium”, a spus Bălan, care a precizat că nu a deținut niciodată o funcție de execuție și de conducere în administrația publică locală a municipiului Suceava și județeană.

„Sunt alții care ar putea să vă povestească despre multele lor mandate pe acre le-au avut în administrația publică județeană și ce au lăsat în urma lor. Poate ne vorbesc de acele proiecte duse până la capăt, acest lucru ar trebui să ne intereseze. Ce vă promit eu, seriozitate și atunci când un lucru poate fi făcut să aveți convingerea că va fi făcut.Cel mai important lucru este că trebuie termene certe în care lucrurile acestea să fie rezolvate”, a mai afirmat liberalul.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*