Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Bălan a pus în practică proiectul de dezvoltare a Sucevei de la scara blocului. Vezi ce reacții a primit din partea oamenilor!

ioan balan pnlCopreședintele PNL, deputatul Ioan Bălan, a declarat că organizația în fruntea căreia se află este în aceste zile în plină campanie de alegeri și de a înființa și a întări organizațiile pe secțiile de votare în muncipiul reședință de județ.

like-facebookBălan a spus, joi, că este un prilej de a se întâlni pe fiecare stradă din cartierele Sucevei cu alegătorii, precizând că proiectul de dezvoltare a municipiului pe care îl avansează începând de la „scara de bloc” a prins foarte bine.

„Generic vorbind, acel proiect a prins la oameni care însă mă întreabă, dar cu noi care stăm la casă cum rămâne ? Însă principalul obiectiv al nostru este să discutăm cu oamenii și să punem bazele acestui proiect. În echipa mea îi am alături de mine pe cei doi actuali viceprimari, dacă aș fi singur ar trebui să vorbesc doar despre ceea ce am să pot face eu din 2016, odată ales primar. Având lângă mine cei doi viceprimari putem rezolva și lucruri pe loc care fac parte din acest proiect de dezvoltare și anume instalarea stării de normalitate, adică și ceea ce s-a întâmplat astăzi și se întâmplă și în continuare la Curtea Domnească, la zona adiacentă acestui obiectiv. Am fost personal cu domnul viceprimar, Lucian Harșovschi, și ne-am întâlnit cu oamenii care locuiesc la blocurile în zona respectivă. La aleele din apropierea Liceului de Artă nu s-a mai intervenit de 25 de ani inclusiv, la străzile de la parcarea interioară. Oamenii sunt extrem de surprinși că doar după ce au avut o discuție de 10 minute cu noi, acum trei săptămâni, astăzi, lucrurile sunt în plină desfășurare”, a spus Bălan.

Bălan este convins că oamenii au înțeles  ceea ce spune și face și că nu este adeptul promisiunilor deșarte.

Liderul liberal a amintit și de promisiunile făcute de contracandidații săi la funcția de primar, unele realizabile cu sprijinul echipei PNL, altele sunt proiecte „fantasmagorice care nu vor găsi niciodată rezolvare și sunt acele tipuri de proiecte despre care se vorbește doar în campanie electorală”.

Potrivit liberalului, oamenii își doresc să spună mai multe despre proiectul de dezvoltare a municipiului reședință de județ însă regretă că nu poate da mai multe detalii acum întrucât pe de o parte se află într-o competiție internă în partid, iar în altă ordine de idei, nici celelalte partide nu au făcut public candidații lor la fotoliul de primar și nici proiectele cu care vor să atragă electoratul.

Oamenii își doresc să vorbesc despre proiectul de dezvoltare a municipiului Suceava, dar nu pot face lucrul acesta și recunosc pentru că sunt într-o competiție internă la care sunt chemați cetățenii să-și arate sprijinul pentru mine dintre cei doi candidați PNL. Problema constă în faptul că pe de o parte avem competiția internă iar după această competiție internă am o competiție reală,competitori care sunt sprijiniți de partide adversare nouă, iar ei astăzi, sunt în posibilitatea de a alege dacă proiectele mele de dezvoltare a municipiului Suceava cu un an înaintea începerii campaniei electorale sau aștept să văd contracandidații mei cine sunt cu nume și prenume. În afară de PNL care are astăzi, o competiție internă între cei doi candidați, celelalte partide nu vorbesc despre candidaturi. Toată lumea este atentă la ceea ce se întâmplă în PNL. Am mai auzit colegi și cetățeni care nu au treabă cu politica și care au spus că se mai uită la televizor și văd tot felul de acțiuni pe care le face contracandidatul meu și spune că ar trebui să reacționez”, a spus Bălan.

Liderul liberal susține însă că nu va reacționa nici într-un fel la acțiunile care sunt din interiorul partidului pentru că după alegerile interne pe care este convins că le va câștiga are nevoie de echipa PNL în întregime.

„Am văzut contracandidatul meu și pentru că mi-au cerut explicit în Biroul Permanent local al PNL am să comentez, a făcut refere la faptul că a fost părăsit de sprijinul echipei PNL atunci când a anunțat că la Primăria Sucevei nu se va mai fura și acea echipă care nu a înțeles adică acea gașcă a ales să se situeze de partea cealaltă a organizației municipale. Ori lucrul acesta a deranjat foarte tare. Nu poți să vii să ceri sprijinul sucevenilor având în spate sigla PNL, vorbind despre colegii potențiali oameni care ar crea …(n.rep-gașcă). Înțeleg că în campanie electorală faci orice ca să câștigi, dar și orice ăsta are niște jaloane și niște limite. Vreau ca această echipă din jurul meu constituită pe competențe în mod special să aibă convingerea că sunt acel om care îi voi reprezenta fără să îi folosesc în jocurile politice interne”, a conchis Bălan.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*