Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Corneliu Popovici le cere reprezentanților PSD să-și asume problema transferurilor ilegale de la ISJ Suceava

PMPPreședintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, s-a declarat nemulțumit, marți, de faptul că, în ultimele zile, Suceava a apărut în mass media cu un subiect negativ legat de transferurile elevilor pentru clasa a IX a.

like-facebook„Nu este o problemă cu care ne-am putea mândri, avem altele cu care să ieșim în față și totuși nimeni din politica suceveană sau chiar oameni cu greutate nu au avut un cuvânt de spus și nu au dorit să se exprime legat de acest subiect. Ceea ce s-a întâmplat la IȘJ poate fi o umbră și asupra Universității Ștefan cel Mare, acolo unde lucrurile stau cu totul altfel”,  a spus Popovici.

Liderul PMP a amintit că organele de anchetă vor stabili cui aparține vina asupra ceea ce s-a întâmplat la IȘJ în cazul sutelor de transferuri. El a susținut că cineva trebuie să își asume vina „atât timp cât politicul a fost implicat în această problemă prin inspectorii școlari, prin inspectorii adjuncți”.

„I-aș ruga pe reprezentanții atât cei din PSD, cât și cei din fostul USL, care au fost implicați politic să -și asume această problemă de la Inspectoratul Școlar Județean. Nu pot sta cu capul în nisip precum struțul. Este o problemă națională dezbătută la nivel național și nu face deloc bine județului”, a mai spus Popovici.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*