Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO! Două Tir-uri s-au ciocnit la Vama, apoi au luat foc

incendiu tiruri (1)Militari de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc şi de la Garda de Intervenţie Gura Humorului au intervenit cu patru autospeciale şi o ambulanţă SMURD, marți, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în urma unui accident rutier produs între două autotrenuri, pe DN17, pe raza localităţii Vama.

like-facebookLa faţa locului s-a deplasat şi Grupa Operativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Bucovina” al judeţului Suceava, sub conducerea primului-adjunct al inspectorului şef, colonelul Dan Hoffman.

incendiu tiruri (2)La sosirea echipajelor, ardeau cele două autotrenuri, existând pericolul de propagare la o casă de locuit P+1, din lemn, aflată în imediata apropiere. Un cap tractor a fost desprins de remorcă şi tractat în afara părţii carosabile, fiind salvat din calea flăcărilor.

Unul dintre TIR-uri avea remorcă izotermă, fără încărcătură, iar cel de-al doilea, care a fost afectat de flăcări în întregime, era încărcat cu robineţi, vane şi alte piese industriale (metalice).

Au ars elementele combustibile ale celor două remorci şi ale unui cap tractor şi s-au degradat încărcătura şi caroseriile maşinilor.

Pentru îndepărtarea componentelor rămase pe carosabil au acţionat două utilaje de la Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Vama şi unul de la S.D.N. – Secţia Câmpulung Moldovenesc.

De asemenea, pompierii militari au spălat suprafaţa carosabilului şi au îndepărtat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi, pentru prevenirea accidentelor sau a altor evenimente nedorite.

Pe timpul intervenţiei salvatorilor, circulaţia a fost oprită, iar echipajele de poliţie au deviat traficul rutier pe rute ocolitoare.
Circulaţia a fost reluată pe ambele sensuri în jurul orei 16:00.

Unul dintre şoferii autrenurilor a acuzat dureri la membrele superioare şi, daca iniţial a refuzat transportul la spital, ulterior o autosanitară SAJ la transportat la CPU Câmpulung Moldovenesc pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*