Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Amenzi de aproape 5.000 lei date de polițiști în urma unor controale în trafic cu specialiștii RAR

razie-politieServiciul Rutier Suceava împreună cu specialişti din cadrul R.A.R. Suceava, au organizat și desfășurat, luni, o acţiune punctuală de control pe DN 17, pe raza orașului Gura Humorului, în vederea identificării în trafic a conducătorilor auto, care desfășoară activități ilicite de transport de persoane sau cu defecţiuni tehnice ale autovehiculelor.

like-facebookAu fost aplicate 20 de amenzi în valoare de 4.725 lei. De asemenea, au fost retrase opt certificate de înmatriculare.

Un bărbat de 36 de ani din județul Timiș, a condus autoturismul pe B-dul Bucovina din oraşul Gura Humorului, având montate lumini de altă culoare şi intensitate neomologate de tip xenon şi anvelope de alte dimensiuni decât cele menţionate în cartea de identitate a vehiculului. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut certificatul de înmatriculare.

Un bărbat de 47 de ani din oraş Frasin, a condus autoturismul pe B-dul Bucovina din oraşul Gura Humorului, având folii neomologate pe geamurile laterale faţă. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut certificatul de înmatriculare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*