Sâmbătă 21 Septembrie 2024, Actualizat acum 264 zile 12:00 am

Steliana Miron: Să fii funcționar public în România înseamnă, din punctul de vedere al „multora”, un fel de semi-sclav

steliana mironSenatoarea Steliana Miron se arată revoltată de modul în care este tratat funcționarul român, nu doar de statul român, ci și de contribuabili.

„Să fii funcționar public în România înseamnă, din punctul de vedere al “multora”, un fel de semi-sclav, cât se poate de “docil” neapărat servil și obligat, oricând și oriunde, să slujească pe “Măria Sa” contribuabilul, binefăcătorul său”, susține, într-un comunicat de presă, Steliana Miron.

like-facebookSteliana Miron susține că statul român ar trebui să mai taie din ajutoarele sociale pentru a-i simula financiar pe funcționarii publici.

Tot din punctul de vedere al “multora”, nu contează faptul că funcționarii publici au salarii extrem de mici, pentru că “oricum nu merită mai mult”, pentru că nu i-a obligat nimeni să se facă funcționari, nu i-a obligat nimeni să se facă medici, nu i-a obligat nimeni să se facă polițiști sau profesori.
Oare dacă statul nostru nu ar mai da ajutoare sociale românilor care nu vor să muncească, ci doar celor care chiar au nevoie, iar ajutoarele sociale nu vor mai fi folosite ca și ” stimuli ” electorali la dispoziția imediată a primarilor, s-ar putea crește salariile funcționarilor publici cu cca. 50%.
Se vrea în țara noastră să încurajam munca, iar beneficiile rezultate să se simtă și în buzunarele funcționarilor publici?!”, arată Miron.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*