Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Locuitorii de la ANL-uri, încă fără apă caldă. Din birou, lucrările par gata, în teren nu

lucrari anl uriLocuitorii apartamentelor ANL nu vor avea încă apă caldă deși viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, declara, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că lucrările de înlocuire a conductei au fost finalizate și că se fac probe.

„Lucrările au fost gata și acum se fac probe”,  a spus viceprimarul municipiului Suceava. Întrebat când va curge apa caldă în robinetele sutelor de cetățeni care locuiesc în zona ANL, domnia sa a spus că „în câteva zile”, fără însă a avansa o zi anume.

La fața locului, adică în zona Gării Burdujeni, trei muncitori și un șef de formație se chinuiau să facă față lucrărilor și caniculei de miercuri.

Mai este de lucru, dar suntem în grafic cu Primăria. Avem termen trei luni”, spune un muncitor.

lucrari anl uri2Termenul anunțat inițial era de 8 august, iar ulterior de 12 august, dar  a fost depășit. Șeful de formație a spus revoltat: „Mergeți la Primărie că este purtător de cuvânt. Mai este de lucru. Probabil peste vreo 6 zile”.

Întrebat de ce nu se lucrează cu mai mulți muncitori pentru a finaliza lucrarea mai repede pentru ca sucevenii din zonă să aibă apă caldă la robinete, același șef de formație a replicat „sâmbătă am lucrat cu 20”. like-facebook

Cert este că aproximativ 250 de metri de conductă înlocuită este o lucrare care poate dura, potrivit muncitorilor de la firma Instal Expert, chiar și 30 de zile.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*