Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Incendiu uriaș la o casă din Dornești. O femeie cu șapte copii a rămas pe drumuri

incendiu dornesti (11)Un incendiu devastator a avut loc, miercuri, la Dornești. Flăcările au cuprins casa de locuit, dar și un grajd.

Locuința a ars în proporție de 60%, dar focul se întindea cu repeziciune și doar intervenția pompierilor a făcut să nu ajungă și la locuințele vecinilor.

Speriată, că focul ar putea cuprinde și casa sa, o vecină de-a păgubiților a suferit un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Mai multe animale au pierit în incendiu. Au ars și patru metri cubi de lemne de foc și furaje.

Vecinii au sărit să îi ajute pe proprietari să scoată din locuință bunurile mai de preț.

Proprietara locuinței, o văduvă cu șapte copii, crede că focul a fost pus intenționat deoarece are mulți dușmani în zonă. Soțul său a murit în urmă cu șase luni.

Din primele informații pe care le avem, a luat foc de la curent, de la energia electrică, supraîncălzire. S-a suprasolicitat conductorul de curent și a luat foc. A luat foc casa lui Bucur Sorin de la care s-a extins la casa din spate din cauza tempereturii pentru că se apropia de casă. Oricum casa lui Bucur e arsă în totalitate și anexele gospodărești inclusiv animalele. Victime deocamdată nu avem. Am avut o femeie care a intrat în panică, dar ambulanța era aici de față și și-a revenit. În rest, continuăm să stingem flăcările, să ajutăm apoi populația să salveze ce mai este de salvat. Vom face demersuri pentru familia păgubită, dar mai întâi trebuie să vedem dacă este asigurat sau nu pentru că de la asigurare primește mai mult. Dacă este casa asigurată va primi despăgubiri, dacă nu vom face strângeri, ajutor din comunitate.”, a declarat primarul comunei Dornești, Gheorghe Luța.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*