Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Aurel Olărean nu renunță la Primăria Rădăuți

aurel olareanPrimarul suspendat al municipiului Rădăuți, Aurel Olărean, a solictat prefectului județului Suceava, Constantin Harasim, o întâlnire în care să discute revenirea sa pe funcție întrucât procesul derulat la Judecătoria Cluj nu interzice acest fapt.

Olărean a avut săptămâna trecută, la instanța din Cluj procesul privind prelungirea controlului judiciar și potrivit acestuia Prefectura Suceava a înaintat o adresă Judecătoriei Cluj în care prefectul îi întreabă pe magistrați dacă Aurel Olărean își poate exercita funcția de primar și dacă poate merge la Primărie.

like-facebookPreședintele de ședință s-a arătat mirat de faptul că Prefectura Suceava îi cere unei instanțe lămuriri și a spus că îi va răspunde pe măsură”, a declarat Olărean.

El a mai precizat că nu a contestat ordinul prin care a fost suspendat din funcție, dar dacă ar fi făcut-o sigur ar fi câștigat.

Olărean a adăugat că își dorește să fie din nou la Primăria Rădăuți întrucât a primit mai multe solicitări din partea cetățenilor municipiului care îi cer să se întoarcă la Primărie întrucât investițiile au stagnat, iar multe alte probleme nu pot fi rezolvate de secretarul instituției.

În plus, nici banii primiți de Primăria Rădăuți prin rectificare nu pot fi utilizați.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*