Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Regiunea Schwaben, pe primul loc la turneul de fotbal „Patru regiuni pentru Europa”. Vezi pe ce loc s-a situat Suceava!

patru regiuni pentru europa fotbal (32)Regiunea Schwaben a câștigat premiul I al turneului internațional de fotbal „Patru regiuni pentru Europa”  aflat la a XIV ediție, organizat de Consiliul Județean Suceava.

Partidele dintre echipele de seniori din Suceava, Cernăuți, Schwaben și Mayenne s-au desfășurat pe stadionul din Pojorâta.

like-facebook La ceremonia de premiere au fost prezenți conducerile celor patru regiuni partenere. Cupele și medaliile au fost înmânate jucătorilor dar și căpitanului de echipă de șefii celor patru administrații regionale.

patru regiuni pentru europa fotbal (39)Primarul comunei Pojorâta, Bogdan Codreanu, a înmânat conducerilor din Schaben, Mayenne, Cernăuți și Suceava câte un suvenir reprezentând localitatea și un tricou cu însemnele echipei de fotbal.

Dacă premiul I și trofeul turneului a plecat la Schwaben, locul II a revenit echipei sucevene, iar locul III echipei din Departamentul Mayenne. Locul IV a fost obținut de echipa din Cernăuți.

După evenimentul oficial de premiere, a urmat un meci amical între reprezentanți ai administrației locale și județene sucevene și una formată din membri ai delegațiilor din Cernăuți, Schwaben și Mayenne. Din echipa noastră au făcut parte senatorul Ovidiu Donțu, senatorul Neculae Bereanu, Ciprian Anton, Neculai Barbă, S.A. Poppescu, Adrian Arămescu, Corneliu Grosaru și alți consilieri ai primăriei și Consiliului Județean.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*