Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Sediul de partid al PRM a devenit al Frontului Demnității și Identității Naționale

frontul identitatii nationale2Sigla PRM de pe sediul de partid din Suceava a fost dată jos. Îm locul ei a apărut alta, cea a Frontului Demnității și Identității Naționale al cărui președinte interimar este, la nivel de județ, Stela Acatrinei.

like-facebookStela Acatrinei a fost membru PRM și a revenit pe scena politică. Ea a declarat că la sediul organiației a avut  loc prima ședință a acestei formațiuni politice care ar putea prelua majoritatea membrilor din PRM.

frontul identitatii nationale,,Deocamdată suntem în organizare, mergem pe vechea structură a Partidului România Mare în toate filialele din județ, însă trebuie reînoite adeziunile odată cu trecerea la noul partid. Nu știm încă câți membri avem dar PRM a fost destul de bine reprezentat în județ”, a spus Stela Acatrinei.

În ce privește sediul de partid, domnia sa a spus că Frontul Demnității și Identității Naționale se află în chirie iar spațiul a fost luat de „cel care a cumpărat acest sediu”.
Afirmația doamnei Acatrinei a fost contrazisă de liderul FRIN, Corneliu Ciontu, care a precizat că  nu este vorba de închiriere, ci de un „contract de comodat” prin care formațiunea politică are prevăzut să facă unele îmbunătățiri la spațiu în schimbul plății.
PRM, prin președintele organizației județene Saveta Ionesi, trebuia să intre în posesia sediului, însă Stela Acatrinei a refuzat în nenumărate rânduri să predea cheia.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*