Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Băișanu: Vă spun foarte clar că domnul Ilie Niță este în continuare membru al Partidului Național Liberal

baisanuCopreședintele organizației județene a PNL, deputatul Alexandru Băișanu, susține că Ilie Niță este în continuare membru PNL și este vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava. El a spus că Ilie Niță nu este un trădător, nu este omul PSD-ului, ci este un om de echipă.

like-facebook„Vă spun foarte clar că domnul Ilie Niță este în continuare membru al Partidului Național Liberal, vicepreședinte ales al PNL. Domnisa sa, după toate ce s-au întâmplat la acea ședință, are dreptul și obligația de a ataca hotărârea Colegiului Director al PNL Suceava care a fost validată în acea ședință la următoarele foruri care analizează astfel de contradicții din interiorul unui partid, la Suceava, după care, a și depus domnia sa contestație la această hotărâre, după care va primi răspunsul. În funcție de ce răspuns va primi, dacă nu va fi nevoie și lucrurile se vor rezolva deja, va rămâne membru PNL, cu toate funcțiile pe care le-a avut. Dacă nu se va rezolva, are posibilitatea și obligația de a se adresa aceluiași organism la nivel național”,  a spus Băișanu.

Deși la Colegiul Director ar fi trebuit să participe peste 300 de membri PNL cu funcție în rândul organizațiilor din teritoriu din ambele aripi -PNL și PDL, se pare că, potrivit lui Băișanu, au fost invitați majoritatea membrilor PDL cu mici excepții fiind invitați și liberali de la vechiul partid.

El a infirmat afirmațiile făcute în presă că în week-end ar fi fost în concediu, susținând că a fost plecat la București la o ședință PNL unde au fost prezenți liderii PNL,Vasile Blaga și Alina Gorghiu.

„Din gura mea nu s-a auzit nimic pentru că nu am fost întrebat. De fiecare dată, sunt folosite terșe persoane care le explică ce le este în capul lor numai Băișanu nu este întrebat. Nu, am fost plecat la București, nu în străinătate, ci la București, după ce am văzut ce se dorește dintr-o anumită zonă a PNL. La București am participat la o ședință a PNL. Nu e corect să informăm fals și sunt lansate în zona publică doar intoxicări”,  a spus Băișanu.

La Colegiul Director al PNL au fost prezenți aproximativ 170 de membri, iar votul nu a fost secret în cabina de vot, ci a fost vot deschis. Băișanu a spus că la Suceava, aripa PDL deține 65 la sută, în timp ce membri PNL sunt 35 la sută, iar orice inițiativă o va depune sau lua aripa PNL nu va obține majoritatea și nu are suportul celor din aripa PDL.

„Convocările nu se fac la o asemenea acțiune pentru orice membru cu 10-11 ore înainte. Același lucru care s-a întâmplat cu Alexandru Băișanu s-a întâmplat cu marea majoritate a membrilor PNL, aripa PNL. Nu s-a transmis în timp util ce se votează, ce se întâmplă”, a spus Băișanu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*