Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Ioan Balan: Sunt pus într-o situație ingrată de a face campanie în interiorul partidului

ioan balanCopreședintele PNL, deputatul Ioan Bălan, a declarat că PNL este în plină campanie internă pentru desemnarea candidatului la fotoliul de primar al municipiului reședință de județ.
Bălan a spus că aceasta se va încheia la 1 octombrie iar până la acea dată va fce cunoscut proiectele pe care le propune alături de echipa sa.
„Mi-a dat un pic peste cap strategia mea de a face campanie și sunt pus într-o situație ingrată de a face campanie în interiorul partidului dar public. Una era să fie făcut această campanie numai cu membrii PNL dar sunt și unul din acei oameni care a participat la discuțiile de la nivel național,în calitatea mea de vicepreședinte și chiar, unul dintre cei care a propus departajarea de către electorat. Dacă până la urmă noi suntem cei care vrem să candidăm și vom candida cu sprijinul cetățenilor,cred că cel mai corect este ca ei să decidă cine este cel mai bun din cadrul PNL. Diferența dintre noi și alte partide este că noi vom trece prin morișca aceasta a alegerilor publice,chiar dacă doar prin prisma unui sondaj de opinie.Cred că undeva la 1 octombrie vom avea desemnat un candidat din partea PNL și de ce nu,sper să fiu eu acela”,  a spus Balan,  care a precizat că „jaloanele” și condițiile de desfășurare a acestei campanii sunt foarte bine stabilite la nivel central.
„De aceea ,voi spune că voi face o campanie constructivă și mai mult axată pe ceea ce propun eu și echipa mea că vom face în Suceava și mai puțin ,de discuții în contradictoriu și polemici cu colegul meu din PNL. E o dispută în interiorul PNL-ului și după 1 octombrie,  am interesul și cred că PNL trebuie să fie unit. O dispută dusă fără rațiune ar putea împărți PNL și asa ar însemna slăbirea lui în intrarea în cursa electorală de anul viitor. Cred că noi trebuie să ne păstrăm forța de echipă și rațiunea”, a mai spus Bălan, precizând că despre proiectele sale reale atunci când va avea contracandidați de la alte parte și nu din interiorul PNL.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*