Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Diplomă de excelență înmânată de prefect rectorului USV

diploma rectorPrefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim,  a înmânat rectorului Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava,  prof. univ. dr.  Valentin Popa, o diploma de excelență precum şi nominalizarea în Cartea de Onoare a Valorilor Bucovinene, drept recunoaştere a activităţii excepţionale.
like-facebook
Trebuie amintit faptul că Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava a fost la începutul lunii iulie,gazda unui eveniment pentru județul nostru.  Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti i-a fost conferit  titlul de Doctor Honoris Causa, din partea universității sucevene,la ceremonie participând și omologul său din România, Klaus Iohannis.
Titlul de Doctor Honoris Causa i s-a acordat președintelui Republicii Moldova pentru merite deosebite în promovarea parcursului de integrare europeană a Republicii Moldova, pentru aprofundarea relațiilor dintre Republica Moldova și România, precum și pentru atenția pe care o acordă educației și formării tinerei generații.
Popa declara atunci  că USV este prima universitate românească vizitată de Nicolae Timofti, iar Klaus Iohannis este la cea dintâi vizită într-o universitate din țară de când a preluat oficial mandatul de președinte

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*