Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Sucevean de 19 ani împușcat în Italia

impuscat in italiaUn tânăr din Vatra Dornei a fost împușcat mortal în Milano. Iulian Răzvan Lazslo, în vârstă de 19 ani, a fost împuşcat joia trecută, în gara oraşului Corsico, din Italia.

Potrivit il giorno.it, carabinierii au reţinut doi suspecţi, un italian de aceeaşi vârstă cu victima şi un libian de 16 ani. Oamenii legii s-au folosit de imaginile suprinse de camerele de supraveghere amplasate în jurul gării, pentru a-i identifica pe presupuşii autori.
like-facebook
În acest moment se vorbeşte despre o datorie financiară pe care suceveanul ar fi avut-o către cei doi, ca fiind mobil al crimei. Se pare că dorneanul împrumutase bani de la italian pentru haine și mâncare și urma să îi înapoieze, însă dat fiind faptul că nu și-a găsit un loc de muncă,nu a avut bani pentru a restitui datoria.

Potrivit reconstituirii tragicului eveniment, italianul l-a chemat pe român în zona unde s-a produs crima, iar minorul de origine libiană, de 16 ani, ar fi fost cel care a tras cu un pistol de calibru 22.
Imediat după comiterea faptei, cei doi au încercat să îşi şteargă urmele. Au aruncat telefoanele mobile şi au părăsit pentru câteva zile localitatea.

Carabinierii au urmărit atent imaginile video şi au ajuns la concluzia că ei sunt implicaţi în acest caz. La un moment dat, cei doi sunt văzuţi traversând liniile de cale ferată în grabă, ca şi cum ar fi comis o ilegalitate. Chiar dacă au aruncat telefoanele, oamenii legii au reuşit, prin metode specifice, să citească mesajele trimise de pe cartela tânărului italian de 19 ani către numărul de telefon al românului.

În acest moment, anchetatorii iau în considerare faptul că ar putea fi vorba despre o răfuială între „dealeri” şi consumatori de substanţe narcotice, dat fiind faptul că atât victima, cât şi ucigaşii erau în vizorul poliţiştilor pentru astfel de activităţi.
Incidentul s-a petrecut joia trecută, iar victima a fost găsită agonizând pe o bancă, în gară câteva ore mai târziu.

Din păcate, medicii au intervenit fără succes, tânărul nemaiputând fi salvat. Primarul localităţii situată în metropola Milano, Filippo Errante, a solicitat ca imaginile care sunt înregistrate de camerele de supraveghere să fie „legate” simulta şi la postul de Carabinieri. În zona unde s-a produs crima, au loc mai tot timpul scandaluri şi acte de violenţă, deşi există forţe de ordine care patrulează permanent gara.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*