Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Vicepreşedintele CJ Suceava, Ilie Niţă, exclus din PNL

ilie nita2Vicepreședintele CJ, Ilie Niță, a fost exclus din PNL. Colegiul Director al PNL reunit, sâmbătă, la Sala Dom Polski din Suceava, a decis excluderea lui Ilie Niță din partid. Din cei 180 de liberali prezenți, 176 și-au exprimat dreptul la vot din care 171 au votat pentru excluderea lui Ilie Niță, iar 5 voturi au fost împotrivă. Ilie Niță nu a fost prezent la ședință, la fel și copreședintele PNL Suceava, Alexandru Băișanu.
like-facebook
Nu a fost prezentă nici senatoarea PNL, Steliana Miron. Copreședinele PNL, deputatul Alexandru Băișanu a spus că a fost informat abia aseară la ora 22.00 printr-un mesaj de acest colegiu, însă domnia sa este în București, nu avea cum să ajungă așa repede la Suceava.

Ședința Colegiului Director al PNL la care au fost prezenți primari PNL, consilieri județeni PNL, consilieri locali liberali a început la ora 10.00, iar reuniunea a fost prima ca amploare după ce PNL a stat într-o stare de agonie.
Co-președintele PNL, Gheorghe Flutu,r a fost prezent și s-a salutat încă de cum a coborât din mașină cu colegii de partid.
Un alt parlamentar prezent a fost deputatul Sanda Maria Ardeleanu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*