Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Autoritățile vor să atragă VIP-uri la Aeroportul Ștefan cel Mare. Nechifor: Vom ajunge în scurt timp la 80% din lucrări

aeroport (8)

Autoritățile județene vor să atragă clienți VIP pe Aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava. Președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, susține că aeroportul ar putea oferi pentru clienţii VIP, care vin cu avioane particulare, servicii ridicate din punct de vedere calitativ.

În acest sens, va fi stabilită o persoană specializată în marketing pentru atragerea clienților.

„În aeroport avem şi acel salon VIP, atât pentru plecări, cât şi pentru sosiri. Şi ne vom focaliza pe serviciile VIP pentru cei care vor să vină la Suceava cu avioane private. Iar cei care veneau de regulă în Suceava vor fi din nou informaţi că în scurt timp redeschidem aeroportul, că avem condiţii extraordinare pe partea de tratament VIP şi că pot să folosească acel salon modernizat complet”, a declarat Nechifor.

Nechifor susține, de asemenea, că de luna viitoare vor începe procedurile de reautorizare pentru aviaţia civilă a Aeroportului. Potrivit acestuia, Guvernul a alocat fondurile necesare pentru plata facturilor constructorului. În interiorul aerogării va fi amenajat un magazin de suveniruri şi duty-free.

Vom ajunge în scurt timp la 80% din lucrări, iar de acum vin câteva categorii de lucrări care sunt relativ rapid de efectuat, dar cu o valoare semnificativă, atât în termeni fizici, cât şi financiari. Suntem la etapa în care vom turna ultimul strat de asfalt, componenta elastică, pe toată pista, lucrăm la căile de rulare şi la partea de acostamente pe pistă și în scurt timp vom începe şi betonarea platformei aeroportului”, a declarat șeful județului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*