Sâmbătă 01 Iunie 2024, Actualizat acum 152 zile 12:00 am

Spitalul Judeţean Suceava achiziţionează paturi medicale de peste 1.600.000 lei

spitalul judetean suceavaSpitalul Județean Sfântul Ioan cel Nou din Suceava se modernizează nu numai cu aparatura medicală, ci și cu obiecte de mobilier. Deliberativul județean a aprobat, vineri, rectificarea bugetului Spitalului Județean, pe anul 2015.
like-facebook
Potrivit președintelui Consiliului Județean, Cătălin Nechifor, rectificarea este justificată ca urmare a încheierii contractelor cu Casa de Asigurări de Sănătate Suceava, cu Direcția de Sănătate Publică Suceava, cu Institutul Regional de Oncologie Iași, cu Institutul de Medicină Legală Iași, cât și a încasării unor sume suplimentare din sponsorizări față de cele prevăzute în bugetul inițial.

Prin urmare, bugetul acestei unități se suplimentează atât la partea de venituri, cât și la partea de cheltuieli cu suma de 43.912 lei.

De asemenea, ca urmare a solicitării fundamentate a Spitalului Județean transmisă CJ, se fac o serie de modificări, dintre care cele mai importante sunt  renunțarea la achiziționarea unui angiograf radiologie, în valoare de 5.077.800 de lei, ca urmare a contractului încheiat cu Academia de Științe Medicale în care s-a prevăzut primirea unui angiograf pentu activitatea de cercetare precum și pentru activitatea curentă a unității, achiziționarea unui număr de 300 de paturi medicale, în valoare totală de 1.652.100 lei, și reparații capitale la două rezervoare de apă ale unității spitalicești în valoare de 146.467 lei.

Totodată, Spitalul Județean va achiziționa un computer tomograf cu 16 rânduri detectori, în conformitate cu specificul investigațiilor destinate urgențelor medicale, renunţându-se la achiziționarea computerului tomograf cu 64 de rânduri detectori în valoare de 2.100.00 lei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*