Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Aurel Serediuc îl înlocuieşte Mihai Mintici în Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome Aeroportul Ştefan cel Mare

serediucÎncepând cu 1 august 2015, Aurel Serediuc va face parte din Consiliul de Administrație al Regiei Autonome Aeroportul Ştefan cel Mare, după ce Mihai Mintici și-a dat demisia.like-facebookAdministrația județeană a demarat procedura de selecție și constituire a Comisiei de Evaluare a unui nou membru. La selecție și evaluare au participat doi candidați: fostul director al Aeroportului, Dumitru Sahlean, și Aurel Serediuc.

La proba de interviu, Sahlean a obținut 82,66, iar Aurel Serediuc 90,33, candidatul declarat admis fiind acesta din urmă.

Dacă pentru mulți Aurel Serediuc nu este cunoscut, acesta este director ROMATSA. Potrivit declaratiei de avere a obținut în anul precedent suma de 115.800 de lei din salarii, iar soția acestuia, angajată tot la Romatsa,  în calitate de contabil, a băgat în buzunar suma de 41.300 lei.
El deține un apartament în municipiul Suceava și o casă de locuit pe o suprafață de 120 metri pătrați  în orașul Salcea.
Aurel Serediuc mai deține un teren de 1.000 metri pătrați tot în Salcea și un autoturism despre care se arată că ar fi luat în credit în 2001.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*