Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Consilierii locali alocă bani pentru 15 unităţi de învăţământ

cl suceavaConsilierii locali vor discuta, în ședința de joi, un proiect de hotărâre vizând alocarea sumei de un milion 600 de mii de lei   vechi pentru investiții la unitățile de învățământ din municipiul reședință de județ.  Este vorba despre 15 grădinițe, școli gimnaziale și colegii.

like-facebookPrimarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că investițiile vizează, în special, înlocuiri de tâmplărie, construcții interioare și igienizări pentru începerea unui nou an școlar.  El a atras atenția directorilor că lucrările de asfaltare în incinte au un regim aparte.

„Sunt un număr de 15 unități școlare pentru care facem aceste rectificări astfel încât să putem pregăti cum se cuvine  școlile. Un lucru foarte important este efectuarea de lucrări de asfaltare în incinta școlilor…sunt multe școli unde interiorul nu este asfaltat și nu se poate face decât cu efortul școlilor. Nu putem asfalta cu banii de la străzi ca atare am solicitat directorilor de unități de învățământ și le-am aprobat un buget de bani separat,  în așa fel încât să putem face aceste lucrări de asfaltare acolo unde este cazul”a spus Lungu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*