Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Vilă cuprinsă de flăcări. Proprietarul a suferit arsuri

incendiu1Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Pojorâta, au intervenit cu cinci autospeciale şi o ambulanţă SMURD, marţi, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Dumitru L., din comuna Sadova.

like-facebookLa sosirea echipajelor, ardeau violent casa de locuit P+1+M şi anexele gospodăreşti, majoritatea construcţii din lemn, existând pericolul de propagare la o proprietate învecinată.

Au ars casa de locuit pe o suprafaţă de 180 de metri pătraţi, adăpostul de animale pe 150 de metri pătraţi, un atelier şi alte anexe, construcţii corp comun, pe 100 de metri pătraţi, şi acoperişul bucătăriei de vară pe 60 de metri pătraţi. Flăcările au mai distrus documente personale, mobilier, stolerie, obiecte electronice şi electrocasnice. S-au degradat unelte agricole, utilaje pentru debitat lemn şi un atelaj hipo. În incendiu au pierit o vacă şi trei porci.

Pe timpul intervenţiei, echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarului, care a suferit arsuri de gradele I şi II la nivelul mâinilor, însă bărbatul a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un cablu electric defect sau cu izolaţia deteriorată”, potrivit ISU Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*