Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

O femeie şi-a dat foc după petrecerea de Sfântul Ilie. Iubitul a încercat să o salveze şi a fost cuprins de flăcări

ranit accident ars (8)Un bărbat și concubina acestuia, din comuna Bălăceana, au ajuns la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean Sfântul Ioan cel Nou din Suceava după ce au suferit  arsuri pe corp.

Ilie Feraru împreună cu concubina sa, Elena Ștefănescu, au sărbătorit ziua de Sf Ilie la tatăl acestuia  la care au mai fost prezente și alte  rude. Masa festivă de sărbătorire a numelui a fost stropită cu băutură.
like-facebook
După ce au ajuns la casa lor situată în imediata apropiere a părinților, Feraru Ilie s-a luat la ceartă cu concubina sa. Femeia nu a stat mult pe gânduri și s-a stropit cu diluant după care și-a dat foc. Bărbatul a sărit să stingă focul și a fost cuprins și el de flăcări.

Vecinii le-au sărit în ajutor, au chemat o ambulanţă, iar victimele au fost duse la spital. Din primele informații, femeia este în stare gravă, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului,  în timp ce bărbatul a suferit și el arsuri, însă mai uşoare.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz. Concubinul le-a povestit oamenilor legii că, de fapt, femeia dădea o uşă cu nitrolac, iar din greşeală s-a stropit pe mâini şi piept şi a luat foc din senin. El ar fi sărit să o salveze.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*