Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Constantin Munteanu, noul președinte al organizaţiei municipale a PMP Suceava

PMP Suceava. (9)Constantin Munteanu, director în cadrul unei societăți de brokeraj în  asigurări,   a fost ales în funcția de președinte al organizaţiei municipale a  PMP Suceava la ședința de alegeri,  care a avut loc duminică, la Sala Mică a Casei de Cultură din municipiul reședință de județ.
Tot duminică au mai fost aleși secretarul general al acestei organizații în persoana lui Alexandru Trocin, precum și cei 5 vicepreședinți, 5 secretari executiv și 9 președinți de cartier.
În funcția de vicepreședinte au fost aleși Florea Baciu, Anca Gâtlan, Lucian Motoveleț, Angelica Pânzar, Ovidiu Șvarț  iar în cea de secretari executive Lelioara Andrieș, Georgel Grosu, Marian Holovatec, Adrian Tabarcea, Geanina Zlatariu  și Gelu Ignat. Delegații au mai ales în funcția de trezorier pe Geanina Marcu.

PMP Suceava. (2)Totodată, ca președinți de cartier au primit girul delegaților Ioan Răstoacă, Oltea Haarasim, Doin Țolescu, Pamfil Ignătescu, Liviu Havriștiuc, Ionuț Grosu, Dan Apăvăloaie, Ovidiu Aluncăriței, Vasile Gavrilovici.  Trebuie amintit că din conducerea organizației fac parte o
ameni de afaceri, economiști, ingineri, un maestru al naiului, Ovidiu Șvarț și  un cântăreț de muzică populară, Lucian Motoveleț,  aceștia sunt membrii PMP care fac parte din conducerea organizației municipale a PMP Suceava.  
La ședința de alegeri care a avut loc  la sala mică a Casei de Cultură din Suceava au participat 150 de delegați  din municipiul reședință de județ.
 
„Nu trebuie și nu vom promite minuni în campania electoral.Vom fi corecți și onești și vom spune cetățenilor ce dorim să facem, ce vom face  cu transparență și corectitudine în beneficiul tuturor sucevenilor și doar în beneficiul unui grup de interese și de putere”, a spus Constantin Munteanu.PMP Suceava. (3)
În opinia sa, la nivel local unele instituții ar trebui reorganizate însă este nevoie de o transparență mai clară în cheltuirea banului public. Chiar și siguranța cetățeanului este una din prioritățile conducerii organizației municipal a PMP.
 
Liderul Organizației Județene a PMP, Corneliu Popovici, a anunțat că la ședința de alegeri trebuia să fie prezent și vicepreședintele Partidului Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu însă acesta nu a mai ajuns din cauza trasnportului.,,Din motive de transport de a ajunge la Suceava, acest lucru nu s-a putut face. Dânsul a cerut să decalăm ședința după-amiază însă nu puteam face acest lucru. Dacă aeroportul Suceava ar fi fost funcțional astăzi, nu ar fi fost un județ în care accesul este foare greu”,  a spus Popovici.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*