Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Accident cu trei răniţi. Maşina a mers 40 de metri într-un şanţ, apoi s-a răsturnat

Foto: Arhiva

Foto: Arhiva

Trei persoane s-au ales cu răni ușoare, după ce au fost victimele unui accident rutier produs vineri, în jurul orei 12.20, pe raza orașului Miișăuți. Ioan Lavric, de 65 de ani, din Suceava  se afla la volul autoturismului proprietate personală marca Volkswagen Vento, deplasându-se dinspre Rădăuți spre Suceava.

like-facebookEl mai avea în mașină încă patru persoane  din care doar trei au fost identificate. Este vorba de Globac Marin, Pricop Vasile și Bostan Iulian. În momentul în care a ajuns în orașul Milișăuți, conducătorul auto a observat târziu că în fața sa  circulă un alt autoturism.

Întrucât intenționa să o ia la stânga și pentru a evita impactul cu mașina din fața sa, a efectuat un viraj însă a intrat în șanț, circulând circa 40 de metri după care s-a răsturnat. La fața locului au sosit echipaje SMURD care au acordat îngrijiri medicale.

Doi dintre pasagerii diagnosticați cu răni ușoare au ajuns la Spitalul Municipal Rădăuți, iar a treia, după ce a primit îngrijiri medicale,  a plecat acasă. Cea de-a patra persoană care se afla în autoturism nu a fost încă identificată, cel mai probabil a preferat să plece de la locul accidentului. Cercetările au fost preluate de Poliția Rutieră Milișăuți.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*