Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Ion Lungu: Reprezentantul Dedeman şi-a menţinut oferta de a face un teren de tenis în Suceava

lunguMunicipiul  reședință de județ  va avea, până la urmă, un teren de tenis amenajat în baza unui parteneriat dintre Simona Halep şi un cunoscut supermarket.

Primarul Ion Lungu  a spus că  noul amplasament al terenului se află în prejma Colegiului Naţional „Petru Rareş”, conducerea unităţii de învăţământ fiind încântată de această propunere.
like-facebookO comisie de specialişti din cadrul administrativului analizează variante pentru noilor amenajări sportive, astfel încât folosirea acestora să nu deranjeze activitatea şcolară.


„Dragoş Pavel, reprezentantul  Dedeman şi-a menţinut oferta de a face un teren de tenis în Suceava. Este clar că locaţia de la Colegiul Tehnic Alimentar nu mai este valabilă. Am avut o discuţie principială, iar în măsură care vom găsi o posibilitate la faţa locului, care să nu deranjeze funcţionarea şcolii, acest teren va fi amenajat la Colegiul Naţional „Petru Rareş
”,  a afirmat Lungu.
Vechiul amplasament, identificat în preajma Colegiul Tehnic Alimentar, nu a vut avizul vecinilor, de pe suprafața căruia  urmau a fi tăiaţi mai mulţi meri fără rod. CL Suceava a aprobat o hotărâre prin care punea dispoziţia Dedeman o suprafaţă de teren, necesară în vederea amenajării unui teren de tenis, în baza unui parteneriat al supermarketului cu jucătoarea de tenis Simona Halep. 

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*