Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Funcţia de director adjunct al Poliţiei Locale Suceava, scoasă la concurs

politia localaPrimăria Municipiului Suceava organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice vacante de director executiv adjunct al Poliţiei Locale Suceava.

Concursul de recrutare va consta în susţinerea a două probe de către candidaţii declaraţi admişi la selecţia dosarelor, respectiv: proba scrisă şi interviul.
like-facebook
Proba scrisă se va desfăşura în data de 17 august 2015, cu începere de la ora 10.00, la sediul Primăriei municipiului Suceava.

Participanţii la concurs trebuie să îndeplinească mai multe condiţii: cele prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă din domeniile: ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică, ştiinţe juridice, ştiinţe inginereşti, ştiinţe economice sau ştiinţe administrative cu specializarea administraţie publică , vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minim 3 ani, cunoştinţe de operare pe calculator de nivel mediu.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul resurse umane, camera 45  sau la telefonul 0230-212696, int. 152.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*