Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Vezi ce firmă va repara şi va pavela trotuarele din Suceava!

lunguPrimarul Ion Lungu a anunţat, miercuri,  că din cele două oferte depuse la Primăria Suceava pentru  desemnarea executantului lucrărilor de reparaţii şi îmbrăcare a trotuarelor cu pavele, pe raza municipiului Suceava, în urma licitației, Symmetrica Vereşti a fost câștigătoare a licitației. 

like-facebookDupă deliberările din comisie, câştigătoare a fost declarată Symmetrica cu o ofertă de 81,58 de lei de fiecare metru pătrat amenajat,  faţă de 119,69 de lei metrul pătrat, cu care a licitat firma concurentă, Victor Construct, criteriul de departajare fiind preţul cel mai redus.

Lungu a spus că, în cazul în care licitaţia nu va fi contestată, contractul cu societatea învingătoare va fi semnat pe 18 iunie.„Vom avea, în continuare, operator pentru reparaţii trotuare. În măsura în care nu se depun contestaţii, am putea ca în această săptămână să semnăm contractul ce cei de la Symmetrica, să continuăm lucrările de reabilitare a trotuarelor, şi acolo unde sunt reparaţii de străzi în curs de derulare”, a precizat Lungu.În urmă cu ceva timp, pavelele de pe trotuarele deja reparate de pe Calea Unirii, pe care s-au făcut reabilitări cu fonduri europene, au fost scoase şi remontate pe strada „Gheorghe Doja”, cea de legătură între cartierele Burdujeni şi Iţcani.

În cei 10 ani, de când în municipiul Suceava se lucrează cu acest sistem de pavele, au fost şi unele legende, dar care nu sunt adevărate. Lumea le apreciază, iar în această perioadă nu s-au deteriorat, fiind intacte. Între timp, avem tot mai multe solicitări de la cetăţeni,  care vor trotuare moderne, cu pavele, pe care să se deplaseze copii la şcoală, mamele cu copiii mici şi ei, personal”, a spus Lungu.  


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*