Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Ce a făcut femeia cu sacoşa cu  20.000 de euro și 5.000 de lire sterline pe care a găsit-o la mall

euroFemeia care a găsit  pe băncile din spațiul de joacă de la Iullius Mall o sacoșă cu 20.000 de  euro și 5.000 de lire sterline a predat banii la Poliție. Ea s-a prezentat miercuri dimineață la Poliție și a predat sacoșa cu  valută.
like-facebook În cazul în care nu s-ar fi prezentat singură, pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere ea urma să fie identificată și acuzată de însuşiea unor bunuri care nu îi aparțin și s-ar fi ales cu dosar penal.De altfel, polițiștii vizualizaseră, imediat după ce au primit sesizărea din partea lui Plopan, imaginile de pe camerele video din complexul comercial și a reieşit că o femeie, împreună cu nişte copii, i-au luat bărbatului sacoşa, cercetările fiind continuate pentru ca aceasta să fie găsită.

Femeia, cel mai probabil, a aflat că există înregistrarea pe camerele de supraveghere și urma să fie depistată,  așa că s-a prezentat la Poliție și a  predat sacoșa cu bani. Mai mult, ea a  a cerut  să nu îi fie mediatizat numele. Interlopul căruia îi aparținea valuta avea la activ condamnări cu  un an şi opt luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunilor de “şantaj” şi “lipsire de libertate în mod ilegal”, în dosarul în care au mai fost condamnaţi Dan Popovici şi Cătălin Cimpoiaşi, alias “Cimpa”în cazul sechestrării lui Marian Moşneagu.

Trebuie amintit că  luni noapte,  în jurul orei 22.30, Laurenţiu Ionuţ Plopan, de 35 de ani, din  Bucureşti, a anunţat la poliţie faptul că a uitat în Iulius Mall Suceava o sacoşă în care avea 20.000 de euro şi 5.000 de lire sterline, iar când s-a întors la complexul comercial nu a mai găsit-o.Polițiștii suceveni au constatat că în aceeași zi, în jurul orei 19.30, bucureșteanul, în  parcarea de la Auchan,  s-a întâlnit cu Adrian T., care i-a dat cei 20.000 de euro şi 5.000 de lire sterline, pentru a-i duce unui amic din Bucureşti. El a pus banii într-o sacoşă şi s-a întors la băncile de la spaţiul de joacă, unde a pus sacoşa între mai multe tricouri şi s-a jucat cu copilul prietenului său, uitând de sacoşa de pe bancă. Î

n jurul orei 21.40, Plopan şi-a adus aminte de sacoşă, s-a întors la Iulius Mall Suceava, dar nu a mai găsit-o.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*