Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Steliana Miron şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al Rădăuţiului. Vezi ce spune despre Petru Carcalete!

mironSenatorul PNL, Steliana Miron, şi-a înregistrat la Secretariatul General al PNL  din București și la sediul Organizației județene a PNL Suceava cererea prin care și-a anunțat candidatura la fotoliul de primar al municipiului Rădăuți.
like-facebookParlamentarul a spus că nu are emoții în privința vreunui sondaj de opinie intern pe care l-ar face PNL și în care îl are drept contracandidat pe liberalul Petru Carcalete, acesta din urmă  anunțându-și candidatura la funcția de primar încă de săptămâna trecută.„Nu am niciun fel de emoții. Am înregistrat cererea la sediul central al PNL și la organizația județeană a PNL. Nu am depus-o la PNL Rădăuți pentru că centralizările se fac la județ și la nivel central. Nu știu ce sondaj s-ar putea face din moment ce Petru Carcalete a mai candidat, din câte  am înțeles, încă de vreo trei ori la Primăria orașului. Aveam emoții dacă îl aveam contracandidat pe domnul Gheorghe Flutur sau pe deputatul Ioan Bălan. Din câte știu, Petru Carcalete a avut doar  susținerea aripii PDL la Rădăuți la vot nu și a PNL”,  a declarat, pentru SuceavaNews, Steliana Miron.

Parlamentarul susține că nu înțelege ce ar putea să mai demonstreze Petru Carcalete prin această nouă intenție de a candida la fotoliul de primar al municipiului Rădăuți din moment ce nu a auzit să fi făcut ceva pentru rădăuțeni atunci când a fost consilier local.„Vom vedea ce a făcut în perioada de 4 ani cât a fost consilier în afară de faptul că a apărut cu câte o felicitare de sfintele sărbători ale Paștelui și ale Crăciunului”, a spus Steliana Miron.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*