Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

VIDEO! Incendiu de proporţii la o casă din cauza unei lumânări

incendiuMilitarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale, duminică, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria Eugeniei V., din satul Todireni, comuna Şaru Dornei.

like-facebookLa sosirea echipajelor, ardeau violent etajul şi mansarda casei de locuit, construită din lemn şi acoperită cu azbociment, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă, la o anexă şi la o gospodărie învecinată.

Au ars mansarda locuinţei pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi, plafonul etajului şi bunuri casnice. S-au degradat pereţii exteriori ai etajului pe o suprafaţă de aproximativ 120 de metri pătraţi, precum şi tâmplărie din lemn (16 ferestre şi 4 uşi).

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra provenită de la o lumânare lăsată aprinsă şi nesupravegheată”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii militari au salvat parterul casei, o anexă şi locuinţa învecinată.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*