Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Mihai Neagu caută să atragă tinerii în UNPR

mihai neaguPreședintele organizației județene a UNPR Suceava, senatorul Mihai Neagu, a declarat că la nivelul județului, odată cu fuziunea la nivel central a partidului condus la nivel central de vicepremierul Gabriel Oprea, au început discuțiile în teritoriu cu „consilieri și membri ai acestei formațiuni politice”.

like-facebookNeagu a spus că deocamdată PP-DD la nivelul județului a fost dezmembrat existând doar grupuri de membri. Totodată, UNPR urmărește atragerea de noi membri în special, a tinerilor, iar toate organizațiile din teritoriu trebuie să fie pregtiătite pentru alegerile locale din iunie 2016.
„Nu am purtat discuții încă cu Adrian Arteni care a fost consilier județean din partea PP-DD , dar  ne vom întâlni pentru că trebuie să văd dacă mai este membru PP-DD sau nu.  Formațiunea politică este cam dezmembrată însă am făcut  discuții cu grupuri de membri și vom merge mai departe.  Nu sunt probleme în derularea fuziunii” a spus Neagu.

El a afirmat că în momentul de față se urmărește dezvoltarea organizațiilor UNPR în județ pentru ca până în lunile octombrie-septembrie, partidul să aibă 80-90  de organizații locale în județ.

„Acolo unde nu sunt, acestea for fi înființate iar în localitățile unde sunt deja, să le activăm pentru că se apropie alegerile locale de anul viitor și trebuie să fim pregătiți”, a mai spus liderul UNPR Suceava, care a mai precizat că la începutul lunii septembrie este programată o întâlnire zonală a UNPR pe Regiunea de Nord Est.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*