Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Ce spune Traian Băsescu despre socrul său de la Suceava

basescu5Fostul preşedinte al României, Traian  Băsescu, are numai cuvinte de laudă la adresa răposatului său socru, cel mai bătrân veteran de război din judeţul Suceava.

Povestea din viaţa lui şi perioada cât a fost jandarm a fost perioada care i-a luminat viaţa, cred. A fost foarte lungă perioada aia şi când vorbea de mareşal îi curgeau lacrimile. A fost un om care a avut o experienţă extraordinară şi se pare că marele lui regret a fost că după instaurarea comuniştilor nu a mai fost bună Armata Regală. A rămas extrem de legat de Jandarmerie şi participa cu multă plăcere la evenimentele Jandarmeriei organizate la Suceava”, a declarat Traian Băsescu.

Fostul şef de stat spune că Gheorghe Andruşca a fost un om drept, cu care s-a înţeles foarte bine.

Fostul președinte a mai spus că îi pare rău că nu l-a invitat la Cotroceni de Ziua Națională ca să nu apară discuții și din același motiv  a refuzat propunerile de a-l ridica în grad de general în rezervă.

Acum îmi pare rău că nu l-am invitat niciodată la Cotroceni de Ziua Naţională, exact ca să nu fie discuţii, şi propunerile de a-l face general în rezervă le-am refuzat, deşi au fost vreo patru propuneri ale Jandarmeriei. Am zis că toată lumea va spune că şi-a făcut Băsescu general socrul. Mă bucur că a fost lucid până în ultima clipă. Mi-aş dori să ajungem toţi la 96 de ani”, a mai adăugat Băsescu.

Exclusiv! A murit socrul lui Traian Băsescu


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*