Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Şcoala de vară din pridvorul bisericii, la Rădăuţi. Meditaţiile sunt gratuite!

scoala de varaBiserica Ortodoxă Sfânta Cuvioasă Parascheva din Rădăuți și Asociația „Copiii Bucovinei”, organizează “Școala de vară din pridvorul bisericii” pentru copiii din familii sărace care nu au posibilitatea să meargă la şcoală sau care au probleme la anumite discipline, se integrează greu în comunitate sau nu îşi pot cumpăra rechizitele şcolare.

Centrul de meditaţii gratuie vine în sprijinul copiilor cu o serie de cursuri elementare de scriere și comunicare, citire, matematică, pentru cei mai mici care se pregătesc să intre in clasa 0 sau I sau pentru cei care nu au frecventat niciodată o instituție de invățământ (grădiniță sau școală). în plus, copiii vor face pregătire suplimentară, la materiile la care întâmpină probleme.

Copiii vor participa la meditaţii oferite de un grup de aproximativ 20 de tineri de la Colegiul Tehnic Rădăuți, coordonați de o echipă a Asociației, împreună cu alți învățători și profesori voluntari din Rădăuți.

Cursurile se vor ține, în perioada 6 iulie – 28 august 2015, la Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva Rădăuți (lângă Grădina Zoologică).

Acestea sunt destinate următoarelor grupe de vârstă:

– 4-6 ani (grădiniță, inclusiv clasa 0);

– 7-10 ani (școala generală);

– 11-15 ani (școala gimnazială);

– 15-18 ani (liceu).

Meditaţiile vor fi gratuite.

Înscrierile continuă până pe data de 19 iulie, iar doritorii se pot adresa direct la biserica din strada Ștefan cel Mare sau la nr. de telefon 0749.456.975.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*