Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Salarii mai mari pentru 700 de angajaţi ai Primăriei Suceava

primaria suceavaCei 700 de angajaţi ai Primăriei Suceava vor beneficia de mărirea salariilor cu 12%, în ordonanţei de urgenţă care permite autorităţilor locale majorarea salariilor angajaţilor.

like-facebookPrimarul Ion Lungu a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că este nevoie, însă, ca noul plafon de salarii să fie aprobat de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Suceava.

„În Primărie sunt 700 de salariaţi care trebuie să primească această majorare, în condiţiile în care salariul mediu nu este foarte mare. Noi, care suntem o primărie mare, nu se pune problema să nu putem da aceste sume de bani. În final sunt două condiţii ca autorităţile locale să poată da aceşti bani şi să îi aibă prinşi şi în buget, iar lucrul cel mai important este să ne aprobe la Finanţe, noul plafon de salarii. Noi vom fundamenta, în câteva zile, acest nou fond de salarii şi vom face o solicitare scrisă la Ministerul de Finanţe Iaşi-Suceava, pentru a ne autoriza noul plafon de salarii”, a spus Lungu.

Edilul susţine că este nevoie de această majorare de salarii pentru angajaţi deoarece în prezent se câştigă destul de puţin şi nu se poate face performanţă astfel.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*