Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

41 de primari ai PNL cer demisia vicepreşedintelui CJ Ilie Niţă. Vezi reacţia lui Alexandru Băişanu!

iohannis baisanu si ilie nitaÎn şedinţa de marţi a Comitetului Executiv judetean al  PNL s-a cerut demisia vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Ilie Niţă.

like-facebook Demisia acestuia a fost cerută de 41 de primari ai PNL care sunt nemulţumiţi de activitatea lui Niţă. Ei cer ca demisia să fie depusă până pe data de 15 iulie.

Copreşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat, miercuri, că va avea o discuţie despre acest lucru cu factorii de decizie de la nivel naţional şi apoi se va lua o decizie.

„Mie cel puţin nu mi-a parvenit nicio listă cu semnături despre acest lucru, dar faptul că nu comentez nu înseamnă că nu cunosc în parte. Vă spun totuşi că într-un partid, într-o organizaţie serioasă, există şi oameni raţionali. Cred că fac parte din acest grup. Cred că rolul meu ca om implicat activ în viaţa partidului, funcţia pe care o am, mă obligă să fiu raţional şi corect şi să lupt pentru unitatea partidului, pentru respect, pentru dreptul fiecărui membru de partid”, a spus Băişanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*