Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Copil de un an salvat cu arma de poliţişti din mâinile concubinului mamei

catuse pe mainiUn copilaş de un an a fost salvat de poliţiştii suceveni din mâinile concubinului mamei, un bărbat cunoscut cu afecţiuni psihice.

Marţi,  agenţii din cadrul  Postului de Poliţie Mălini au fost sesizaţi de către mama copilului, o femeie de 34 de ani,  despre faptul că un bărbat de 37 de ani,  concubinul ei din comuna Mălini, satul Pâraie, a ameninţat-o atât pe ea cât şi pe fiul lor în vârstă de 1 an, a lovit-o şi a alungat-o din locuinţă, copilul rămânând singur cu agresorul, fiind în pericol.

like-facebookBărbatul este cunoscut în evidenţele medicale cu afecţiuni psihice. Poliţiştii au mers de urgenţă pentru a salva micuţul.

Întrucât din locuinţă se auzea plânsetul unui copil, poliţiştii au intrat în curtea locuinţei, moment în care bărbatul a ieşit de după locuinţă, având asupra sa un obiect contondent şi a devenit recalcitrant, fapt pentru care, unul dintre poliţişti l-a somat să renunţe la corpul contondent şi întrucât agresorul nu s-a conformat, a executat foc de armă în plan vertical, cu pistolul din dotare.

În urma intervenţiei poliţiştilor bărbatul s-a conformat solicitării, fiind încătuşat şi transportat la Spitalul Municipal Fălticeni. Ulterior, bărbatul a fost internat la Secţia psihiatrie Burdujeni”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Poliţiştii continuă  cercetările.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*